maandag 10 augustus 2009

Wereldbekerwedstrijd Barcelona

Gisterenavond zagen we live op internet de finale van de wereldbekerwedstrijd voor de volwassenen.Dankzij www.climb2climb.be vond ik de link naar de live uitzending.We zagen Muriel Sarkany in de finale bij de vrouwen achtste worden en Adam Ondra voor de eerste keer winnen bij de mannen.Er keken gisteravond 2500 man naar de finale volgens de IFSC .
We vonden het fantastisch om vanachter de PC deze wedstrijd te kunnen volgen.
Voor ons veel spannender dan naar een voetbalwedstrijd te kijken.We leefden helemaal op in het spektakel !
Volledige uitslag van de internationale wedstrijden vind je op www.ifsc-climbing.org .

Ignace is weer beginnen trainen.Zijn vinger doet geen pijn meer maar we blijven voorzichtig om overbelasting te vermijden.De volgende weken zal Jerome de Boeck hem begeleiden om Ignace optimaal in vorm te krijgen voor de Wereldbekerwedstrijd.
Volgens de info die we op het net hebben kunnen vinden wordt de wedstrijd in Valence van Ignace ook gefilmd en kan je live volgen op www.mineral-spirit.competition/videos.html .
Kan je dus lekker achter de Pc meeleven met Ignace en voor hem supporteren !

Manolo is super gemotiveerd voor BAZ in Scheveningen (Nederland).Indien Ignace niet in de halve finales van de wereldbeker zou kunnen deelnemen dan zijn we van plan zaterdag 29 Aug naar BAZ te komen.We vinden dit namelijk een super leuke wedstrijd.
Zie www.baz.climbing.nl voor foto's en videos .