zondag 16 mei 2010

Tom en Chrisje getrouwd



Na de communiefeesten was het zaterdag een trouwfeest.Tom "de Zure"en Chrisje trouwden zaterdag 15 mei 2010 en dat mochten we niet missen.Ze trouwden in de de Begijnhofkerk te Hoogstraten.Het was een stralende zonnige dag.Nadat ze hun Ja woord hadden gegeven in de mis,stond er buiten zelfs een ijskar met lekker ijs.
S'avonds was er dan een groots trouwfeest in Hof ter Smisse in Hoogstraten.Alle familie,vrienden en kennissen waren er aanwezig. Het was een prachtig feest met lekker eten met dia,film en toneelvoorsstellingen van vrienden en kennissen waardoor we weer iets meer leerden over de jeugd van Tom en Chrisje.
Als verrassing hadden we geld samengelegd maar i.p.v. het te storten op hun rekening hadden Katja,Dirk en Nico het geld in muntstukken in een blok ijs ingevroren.Die blok ijs hebben we dan aan hen afgegeven.Ze konden er nog mee lachen.
Het feest duurde tot in de late uurtjes en er was heel veel ambiance.Als huwelijkscadeau hadden hun ouders een huwelijksreis geschonken.Ze moesten echter tot op het feest wachten om te weten te komen naar waar deze reis zou gaan.Ze hadden al een vermoeden en dit bleek uit te komen.Maandag 17 mei vertrekken ze naar Zuid Afrika op huwelijksreis.Ze zullen hier zeker van genieten.